УКР РУС

РБ Лейпциг ефектно продовжив безпрограшну серію, Айнтрахт влаштував перестрілку, Байєр оформив камбек

9 листопада 2022 Читать на русском

Відбулись чергові поєдинки 14-го туру чемпіонату Німеччини. Результати дізнавайтесь на Футбол 24.

Бундесліга, 14-й тур

Кельн – Байєр – 1:2

Голи: Шмітц, 30 – Амірі, 65, Діабі, 71

Айнтрахт – Хоффенхайм – 4:2

Голи: Соу, 6, Коло-Муані, 8, Діна, 29, Ліндстрем, 56 – Баумгартнер, 38, Кабак, 46

РБ Лейпциг – Фрайбург – 3:1

Голи: Сімакан, 55, Нкунку, 56, Форсберг, 77 – Кюблер, 66

Уніон Берлін – Аугсбург – 2:2

Голи: Бекер, 7, Беренс, 22 – Нідерлехнер, 9, 39

Шальке – Майнц – 1:0

Гол: Теродде, 10

Програму ігрового дня відкривало протистояння Кельна та Байєра. Команди провели рівний не надто цікавий перший тайм, але удар Шмітца з лінії штрафного у дальній кут посприяв перевазі господарів. По перерві Амірі зрівняв ситуацію на табло прямим ударом зі штрафного. Вже за кілька миттєвостей Фрімпонг вибіг у контратаку, яка завершилась голом Діабі. На останніх миттєвостях Леверкузен врятувала перекладина. Байєр піднявся на 13 сходинку, Кельн залишився 14-м.

Баварія розгромила Вердер і відірвалася на вершині Бундесліги, Бохум сенсаційно побив Борусію М

Решта матчів були не менш цікавими, за винятком зустрічі Шальке – Майнц, яка подарувала всього один забитий м'яч на старті. Цей гол дозволив гельзенкірхенцям здобути другу перемогу в сезоні. Айнтрахт же влаштував справжнє шоу, як і у більшості матчів цієї кампанії. За два тайми у ворота Хоффенхайма влетіли аж чотири м'ячі, суперник відповів всього двома. Франкфуртці зуміли піднятись на 4 сходинку.

РБ Лейпциг був нестримним і не програвав вже 11 матчів поспіль у всіх турнірах. Під коток команди Розе потрапив Фрайбург. "Бики" у першому таймі приглядались до суперника, а в другому забили тричі. Голи до свого активу записали Сімакан, Нкунку та Форсберг. У відповідь прилетів всього один м'яч. Звитяга дозволила РБ застрибнути на 5 місце турнірної таблиці Бундесліги, а Фрайбург опустився на 3 позицію.

Уніон Берлін провів насичений перший тайм з Аугсбургом. Команди по черзі обмінювались голами, забивши на двох аж чотири. По перерві голів уболівальники більше не побачили. Уніон піднявся на 2 сходинку.

Турнірна таблиця чемпіонату Німеччини