УКР РУС

Баварію закликають вигнати основного футболіста через підтримку Палестини

16 жовтня 2023 Читать на русском

Марокканський захисник Нуссаїр Мазрауї отримав осуд за свою позицію щодо війни на Близькому Сході.

Мазрауї у соцмережах виступив на стороні Палестини та написав: "Не думайте, що Аллах не бачить тих, хто творить злочини. Одного дня їхні очі замруть від жаху". Марокканець також взаємодіяв з пабліком, який закликає знищити Ізраїль.

"Сучий син": Бензема підтримав палестинців і отримав жорстку відповідь п'ятьма мовами

Така позиція Нуссаїра викликала обурення серед німецьких політиків. "Клуб Ландауера, який нацисти називали "єврейським", не може все спустити. Баваріє, будь ласка, вижени його негайно. Його взагалі потрібно депортувати з Німеччини", – написав у Twitter (X) депутат Бундестагу Йоханнес Штайнігер.

Інший депутат Крістоф Плосс підтримав колегу: "Баварія має зробити висновки. Тим, хто підтримує терористичні атаки ХАМАС на Ізраїль, не місце в Німеччині". Вогню додає те, що за Баварію грає ізраїльський воротар Даніель Перец.

Мазрауї спробував виправдатися: "Я розчарований, що мушу пояснювати свої слова. Зараз вбивають тисячі невинних людей. Я завжди на стороні миру та справедливості. І завжди проти тероризму та насилля. Я не розумію, чому мене пов'язують з ненависними організаціями. Конфлікт вийшов з-під контролю, гинуть люди. Всі повинні висловитися проти цього".

Після продажу Павара Мазрауї став основним правим захисником Баварії та стабільно виходить у стартовому складі команди.