УКР РУС

"Баварія втратила Лєвандовскі не лише як гравця, а і як людину": агент задекларував наміри форварда покинути Мюнхен

23 травня 2022 Читать на русском

Піні Захаві, менеджер Роберта Лєвандовскі, різко висловився про майбутнє свого клієнта у німецькому гранді.

"Для Роберта Баварія – це вже історія. Для нього все зрозуміло, він хоче піти влітку. Ні він, ні я не переживаємо про гроші. Річ у тім, що вже кілька місяців ми не відчуваємо поваги від керівників клубу.

"Агент задурманив голову Лєвандовскі", – у Баварії пояснили провалені переговори з поляком

Баварія втратила Лєвандовскі не лише як футболіста, а і як людину. Пропозиції про продовження контракту не було. Правда полягає в тому, що Лєвандовскі хоче покинути Баварію після восьми років співпраці. За цей час він віддав клубу усе. Тепер у нього є шанс здійснити мрію свого життя.

Рік тому я приїхав у Мюнхен, щоб зустрітись із керівництвом. Спитав, що вони думають про продовження угоди з Робертом. У відповідь тишина. Тоді я сказав, що в такому випадку ми йдемо цього літа.

Роберт знає, що відбувається навколо нього. Звісно, Баварія може спробувати залишити його до кінця чинного контракту (до наступного літа – прим.), але я б не рекомендував їм цього робити", – цитує Захаві Bild.

Нагадаємо, наразі єдиним реальним претендентом на 33-річного форварда є Барселона, яка навіть зробила першу офіційну пропозицію "ротен".

"Мов скалка в дупі": кому довірився Кріш і хто розлютив Гвардіолу – 5 наймогутніших агентських імперій