УКР РУС

Баварія розписала нічию з Хоффенхаймом, Борусія М здолала Герту, Фрайбург перестріляв Вольфсбург

12 березня 2022 Читать на русском
Автор: Олег Василишин

У суботу у 26-му турі чемпіонату Німеччини відбулось декілька матчів. Звіт про них читайте на "Футбол 24".

Німеччина, Бундесліга, 26-й тур

Хоффенхайм – Баварія – 1:1

Голи: Баумгартнер, 32 – Лєвандовскі, 45+3

Фрайбург – Вольфсбург – 3:2

Голи: Гріфо, 7, 43, Шлоттербек, 87 – Крузе, 52, Арнольд, 84

Уніон – Штутгарт – 1:1

Голи: Авоньї, 41 (п.) – Калайджіч, 90

Борусія М – Герта – 2:0

Голи: Плеа, 23 (п.), Гінтер, 60

Бундесліга знову підтримає Україну – матчі найближчого туру зіграють м'ячем з синьо-жовтим прапором

Хоффенхайм, який стрімко рветься у трійку Бундесліги, першим забив у ворота Баварії на екваторі першого тайму. Незадовго до перерви Мюллєр зумів зрівняти, але гол скасували через офсайд. Мюнхенці таки витиснули максимум з кутового на третій доданій хвилині і Лєвандовскі головою відновив статус-кво. Більше команди не забивали – Баварія продовжує лідирувати, натомість Хоффенхайм втратив одну сходинку і став п'ятим.

Фрайбург пішов на перерву у матчі з Вольфсбургом ведучи у рахунку 2:0: Гріфо на початку тайму зі штрафного закрутив сферу у дев'ятку, а перед самим свистком оформив дубль. "Вовки" після відпочинку зрівняли, а під кінець матчу, здавалось, врятували поєдинок, зрівнявши. Однак вже за дві хвилини Шлоттербек знову вивів Фрайбург вперед і господарі свого вже не віддали. Як наслідок, підопічні Крістіана Штрайха заскочили у топ-4 Бундесліги.

У ще одному поєдинку Уніон не втримав перемогу над Штутгартом. Авоньї з пенальті наприкінці першого тайму вивів берлінців вперед і господарі вперто тримали цей рахунок. Однак не встояли і пропустили прикрий гол на останній хвилині. Набране очко допомогло "швабам" покинути передостанню сходинку турнірної таблиці.

В останній дуелі суботи менхенгладбаська Борусія здолала Герту. Берлінці пропустили по голу у кожному з таймів і зазнали вже п'ятої поразки поспіль – безвиграшна серія підопічних Тайфуна Коркута сягнула дев'яти матчів.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ НІМЕЧЧИНИ