УКР РУС

Баварія оголосила ім'я нового президента – Хьонесс покинув мюнхенський клуб

16 листопада 2019 Читать на русском

Президент мюнхенської Баварії Улі Хьонесс вирішив не балотуватися на новий термін.

67-річний функціонер розповів про своє рішення на зустрічі керівників німецького клубу. Новим президентом мюнхенського клубу стане Герберт Хайнер.

Баварія зробила офіційну заяву щодо майбутнього Фліка

"Ми ніколи не робили нічого божевільного і при цьому дуже часто показували успішний футбол. Крім численних титулів, у Баварії 293 тисячі офіційно зареєстрованих уболівальників, а також Альянц Арена – найкрасивіший стадіон у світі.

Для клубу це хороший крок вперед. Те ж саме стосується і Олівера Кана, який на посаді голови правління в найближчому майбутньому змінить Карла-Хайнца Румменіге. Представники наступного покоління керівників клубу підсилять один одного. І тоді на національному рівні Баварію в будь-якому випадку ніхто не зможе перемогти, а на міжнародному – лише кілька клубів. Це був чудовий час! Тепер все, я закінчив", – цитує Хьонесса офіційний сайт Баварії.

Будучи футболістом, Хьонесс провів дев'ять років в клубі (1970 – 1979), по три рази вигравши з мюнхенцями Кубок чемпіонів і чемпіонат Німеччини. Після завершення ігрової кар'єри в 1979-му, зайнявся адміністративною роботою в клубі.

Баварія і новий тренер: сенсація, тінь Динамо, фаворит фанатів – 5 людей на 1 клуб, що 33 дні тому принизив фіналіста ЛЧ