УКР РУС

"Баварія" не залишила шансів "Герті", "Шальке" з Коноплянкою поступився "Кельну"

21 вересня 2016 Читать на русском

В інших матчах 4 туру Бундесліги "РБ Лейпциг" вдома втратив 3 очки в матчі проти гладбахської "Борусію", а "Вердер" вже без Скрипника знову програв.

Головний матч туру відбувся на "Альянц-Арені", де зустрічалися єдині команди Бундесліги, які ще не втрачали очок у цьому сезоні. Однак прогнозовано серйозного протистояння не вийшло, адже "Баварія" володіла неймовірною перевагою протягом всієї гри. Перший тайм зафіксував лише мінімальну перевагу господарів, але по перерві мюнхенці забили ще двічі, чим зробили рахунок відповідним до того, що відбувалося на полі.

Після відставки Віктора Скрипника "Вердер" продовжує програвати. На гол Хайровіча "Майнц" відповів точними ударами Маллі та де Бласіса, тому "карнавальники" забрали 3 очки. Через це бременці продовжують залишатися на останньому місці.

Близько біля "музикантів" перебуває і "Шальке". Гості з Кельна пропустили від Хунтелара, однак у свою чергу забили тричі. Вихід Євгена Коноплянки у середині другого тайму не приніс "кобальтовим" дивідендів, і команда продовжує програвати.

"РБ Лейпциг" був близьким до чергової несподіванки. "Бики" на 6 хвилині забили "Борусії" та втримували переможний рахунок до кінцйя матчу. Лише взяття воріт у виконанні Джонсона не дозволило відсвяткувати успіх.

Німеччина. Бундесліга, 4 тур

"Баварія" – "Герта" – 3:0

Голи: Рібері, 16, Алькантара, 69, Роббен, 72

"Байєр" – "Аугсбург" – 0:0

Нереалізований пенальті: Арангіс, 72

"Шальке" – "Кельн" – 1:3

Голи: Хунтелар, 36 Осако, 38, Модест, 77, Цьоллєр, 84

"Вердер" – "Майнц" – 1:2

Голи: Хайровіч, 12 – Маллі, 87, де Бласіс, 90+2

"РБ Лейпциг" – "Борусія" М – 1:1

Голи: Вернер, 6 – Джонсон, 84

Олійник приніс нічию "Дармштадту" на останніх секундах, "Борусія" впевнено розбила "Вольфсбург"