УКР РУС

Баварія на виїзді розгромила Фрайбург

4 березня 2018 Читать на русском

В останньому матчі 25 туру німецької Бундесліги мюнхенська Баварія розбомбила Фрайбург, таким чином зберігаючи лідерство в чемпіонаті з відривом у 20 очок.

У матчі між Фрайбургом та Баварією фаворит був очевидним, і останній не підкачав. Вже до 30-ї хвилини Фрайбург горів з рахунком 0:2 – спочатку голкіпер Алєксандр Шволов прикро зрізав м’яч у свої ворота, а через п’ять хвилин Корентен Толіссо пробив точно у правий верхній кут воріт все того ж Шволова.

Другий тайм, не дивлячись на швидкі заміни головного тренера Фрайбурга Крістіана Штрайха, продовжився в тому ж ключі: Баварія домінувала, а Фрайбург марно старався не пропустити. Мюнхенці не затягували з організацією розгрому, вже на 54-й хвилині оформивши третій гол – це Сандро Вагнер забив ледь не з лінії воріт. На 69-й хвилині Томас Мюллер встановив остаточний рахунок матчу – 0:4.

В результаті даної перемоги Баварія набирає 63 очки, відриваючись від Шальке, що йде другим у турнірній таблиці, на цілих 20 очок. Фрайбург залишається на 13-й сходинці з 29 очками.

Чемпіонат Німеччини, 25 тур.

Фрайбург – Баварія – 0:4

Голи: Шволов, 25 (автогол), Толіссо, 30, Вагнер, 54, Мюллер, 69