УКР РУС

Баварія хоче бачити Тухеля головним тренером і підготувала роль для Фліка

4 грудня 2019 Читать на русском

Головний тренер французького ПСЖ Томас Тухель може очолити мюнхенську Баварію після закінчення нинішнього сезону.

Баварія досі перебуває у пошуках постійного головного тренера після звільнення Ніко Ковача, а Томас Тухель став пріоритетним кандидатом, повідомляє Bild.

Ганьба Буффона, Мессі не по зубах Сімеоне, екс-"скаузер" карає Сіті, одноокий фін зупинив Баварію – огляд вікенду

За інформацією видання, при цьому тимчасово виконувач обов'язків головного тренера Ханс-Дітер Флік може залишитися на чолі мюнхенців до кінця поточного сезону, а після увійти в штаб Тухеля.

На кандидатурі чинного наставника ПСЖ наполягає голова правління Баварії Карл-Хайнц Румменігге, який вже контактував з фахівцем після відставки Ніко Ковача. У той же час спортивний директор Баварії Хасан Саліхаміджич схиляється до кандидатури Маурісіо Почеттіно.

Проти Почеттіно говорить той факт, що аргентинець не володіє німецькою мовою, в той час як для Тухеля це не стане проблемою. Також Почеттіно відомий тим, що залучає до роботи в клубі власний штаб, через що Флік, ймовірно, буде змушений покинути Баварію, чого б дуже не хотілося керівництву мюнхенців.

Баварія і новий тренер: сенсація, тінь Динамо, фаворит фанатів – 5 людей на 1 клуб, що 33 дні тому принизив фіналіста ЛЧ