УКР РУС

Барселона збирається підірвати ринок наступного літа – три топ-трансфери Лапорти для повернення величі

19 вересня 2021 Читать на русском

Каталонський клуб за рік планує знову вийти на ринок за найкращими футболістами.

Барселона зараз страждає через фінансові проблеми, однак вже наступного літа спробує підсилити склад зірками першої величини. За інформацією Mundo Deportivo, у сфері інтересів клубу: Ерлінг Холанд, Поль Погба та Дані Ольмо.

Мессі пропонував Барселоні продати молодих гравців, аби залишитись у клубі – каталонці могли лишитись без спадкоємця Лео

Трансфер Ольмо – це місія. Каталонці намагалися повернути свого вихованця раніше, але не мали грошей, щоб викупити Дані з Лейпцига. Великий плюс у тому, що Ольмо не вимагатиме великої зарплатні, адже мріє повернутися в рідний клуб.

Трансфер Холанда – це мрія. Барселона розуміє, що за норвежця доведеться боротися зі всіма топ-клубами світу. Однак "блаугранас" зберігають оптимізм. Принаймні не доведеться торгуватися з Дортмундом, адже з наступного літа в контракті Ерлінга з'являється 90-мільйонна клаусула.

Трансфер Погба – це можливість. У Поля через рік завершується контракт з Манчестер Юнайтед, і сторони поки що не домовилися про продовження співпраці. Барселона спробує переманити француза в статусі вільного агента. Лапорта нібито вже розпочав переговори з Погба.

ПСЖ усіх нагнув, Мессі спровокував Роналду, а Реал програв війну шейхам – найголовніше про літнє трансферне вікно 2021