УКР РУС

Барселона та Сельта зіграли внічию на "Камп Ноу"

2 грудня 2017 Читать на русском

У 14 турі Прімери Барселона вдома не перемогла Сельту – 2:2.

Вже на початку поєдинку Хуан Карлос Унсуе, головний тренер "кельтів", змушений був замінити травмованого Серхі Гомеса на Густаво Кабраля. На 20 хвилині Яго Аспас скористався провалом оборони господарів, відкривши рахунок. Через дві хвилини Лео Мессі ударом поміж ніг воротарю Рубену Бланко рахунок зрівняв. На 25 хвилині відзначився Луїс Суарес – лайнсмен підняв прапорець. Хоча не факт, що уругваєць перебував у положенні поза грою.

До голу Луїса Суареса команди демонстрували рівну гру, як на 62 хвилині Луїс в дотик замкнув простріл Альби – 2:1. Буквально через мить Рубен завадив Мессі оформити дубль. До слова, гол уругвайця став 127 точним ударом Луїса за Барселону, і тепер він посідає десяте місце в списку найкращих бомбардирів каталонців. На 70 хвилині Максі Гомес встановив нічию – 2:2! За десять хвилин до кінця основного часу Вальверде випустив Пако Алькасера, але "кельти" вистояли.

Сельта набирає 18 балів, а Барселона з 36 очками лідирує в турнірній таблиці. В 15 турі Сельта зіграє проти міцної Валенсії. Команда Вальверде спробує потопити "Жовту субмарину" з Вільяреалу.

Чемпіонат Іспанії, 14 тур

Барселона – Сельта – 2:2

Голи: Мессі, 22, Л. Суарес, 62 – Аспас, 20, М. Гомес, 70

Турнірна таблиця Ла Ліги