УКР РУС

"Барселона" сьомий матч поспіль забиває не менше трьох голів

13 грудня 2010

“Барселона” продовжує знущатися над суперниками у Прімері.

В 7-му поспіль матчі підопічні Гвардіоли забивають не менше трьох голів. "Реал" із Сосьєдада свій перший гол отримав вже на четвертій хвилині - постарався Давід Вілья.

Ще до перерви Іньєста подвоїв перевагу господарів, остаточно позбавивши амбітних новачків елітного дивізіону надій на сенсаційний підсумок матчу. У другій 45-хвилинці до справи взявся найкращий поки що футболіст планети Ліонель Мессі. Аргентинець спочатку відзначився за допомогою Дені Алвеша, а згодом і сам залишив у дурнях усю захисну ланку Сосьєдада. Крапку в матчі на останній хвилині поставив Боян Кркіч – 5:0.

Відставання у два очки від “Барселони” зберіг “Реал”, тріумфувавши на полі “Сарагоси”. Вдалий вихід сам на сам Озіла та ефектний постріл зі штрафного Кріштіану Роналду дозволили підопічним Жозе Маурінью спокійно почуватися вже після першого тайму. Одразу після перерви довершив тріумф “Галактікос” Анхель ді Марія. Господарям вдалося із пенальті забити гол престижу, який утім вже не міг вплинути на розподіл очок за підсумками поєдинку.

“Атлетік” та “Еркулес” здобули по три очки вдома, “Расінг” - на виїзді. 1:1 у матчі “Спортінг” – “Леванте”. Напередодні “Севілья” вдома несподівано програла “Альмерії”. “Вільяреал” на останніх хвилинах втратив нічию у “Хетафе”. “Атлетіко” не мало проблем із “Депортіво”.

Два очки розділяє лідерів La Liga, а от переслідувачі ґрандів відстали схоже уже безнадійно.