УКР РУС

Барселона розтрощила Уеску в надрезультативному матчі – Мессі наздогнав Бензема

2 вересня 2018 Читать на русском

Каталонська Барселона в поєдинку з десятьма забитими м'ячами здолала новачка Ла Ліги Уеску. Звіт про матч читайте на "Футбол 24".

Заявку на яскраву зустріч команди зробили вже на старті поєдинку. Барса поставила за завдання забити швидко й відразу взяла під контроль м'яч. Однак, відкрити рахунок вдалося гостям. Це Кучо Ернандес вдало відгукнувся на подачу з правого флангу після швидкої контратаки "синьо-гранатових". Каталонці не знітилися й продовжили тиснути.

Вже на 16-й хвилині Мессі відновив паритет після пасу Ракітіча, а ще через 8 хвилин Пулідо зрізав м'яч у власні ворота. Збільшити перевагу Барселона зуміла перед перервою: Суарес в один дотик замкнув простріл Альби зліва. Та трохи інтриги додав м'яч Галлара на 42-й хвилині – 3:2 після першого тайму й очікування на цікаву гру в другій половині.

Та боротьби в другому таймі не вийшло. "Блаугранас" упродовж тринадцяти хвилин забили тричі зусиллями Дембеле, Ракітіча та Мессі, довівши рахунок до хокейного. Дубль дозволив Ліонелю наздогнати мадридця Бензема в списку бомбардирів Прімери, а його три асисти – забути про втрату Андреса Іньєсти влітку.

Завершили знущання над Уескою Жорді Альба, якого аргентинський геній вивів віч-на-віч із кіпером гостей, та Суарес (реалізував одинадцятиметровий). Отже, 8:2, Барселона вийшла в лідери, залишаючись разом із мадридським Реалом двома командами, які ще не втрачали очок на старті сезону.

Іспанія, Ла Ліга, 3 тур

Барселона – Уеска – 8:2

Голи: Мессі, 16, 61, Пулідо, 24 (автогол), Суарес, 39, 90+3 (пенальті), Дембеле, 48, Ракітіч, 52, Альба, 81 – Кучо, 3, Галлар, 42