УКР РУС

"Барселона" розгромила "Еспаньйол", який догравав удев'ятьох - Мессі оформив дабл-дабл

6 січня 2016 Читать на русском

У першому матчі в рамках 1/8 Кубка Іспанії "Барселона" познущалась над "Еспаньйолом". Каталонське дербі завершилось вольовою розгромною перемогою команди Луїса Енріке 4:1.

Перемогу в принциповій битві каталонцям забезпечили 2 влучні постріли і ще 2 асисти Лео Мессі. Забивали також Херард Піке і Неймар. Відзначимо і дебют у "Барсі" Арди Турана, який вийшов зі стартових хвилин, а також Алейша Відаля (вийшов на заміну).

Жахлива обрізка Дані Алвеса на чужій половині стала фатальною, адже м'яч перехопив Маркос Асенсіо. Атакувальний хавбек, що належить "Реалу", мов на велосипеді, прорвався з центра поля у чужий штрафний і віддав ідеальний пас на Кайседо під розстріл голкіпера.

"Барса" дуже швидко забула стартову невдач. А все завдяки Мессі. Спочатку Лео використав позиційну помилку в захисті "папуг" і не змарнував блискучий асист Іньєсти. А згодом аргентинець добив гостей голом "у роздягальню". Мессі геніально закрутив снаряд зі штрафного з дальньої відстані: після його удару куля вдарилась об поперечку і безжально пересікла лінію воріт. Політ голкіпера "Еспаньйола" лише додав зайвого ефекту голу суперника. На початку другого тайму Мессі віддав гольовий пас на Піке, а наприкінці зустрічі допоміг відзначитись ще й Неймару

Кубок Іспанії, 1/8 фіналу. Перший матч

"Барселона" - "Еспаньйол" - 4:1  ВІДЕО

Голи: Мессі, 13, 44, Піке, 49, Неймар, 89 - Кайседо, 9

Вилучення: Ернан Перес, 72, Діоп, 76 (обидва "Е")