УКР РУС

"Барселона" розгромила "Атлетік" на "Камп Ноу"

4 лютого 2017 Читать на русском

"Барселона" в рамках 21 туру Прімери на "Камп Ноу" перемогла "Атлетік" з рахунком 3:0.

Перший гольовий момент створили баски вже на 2-й хвилині, коли Рауль Гарсія пробив у ближню від тер Штегена стійку воріт. Після цього, ще одну непогану нагоду втратив Іньякі Вільямс, пославши м'яч над поперечкою. "Барселона" не стала пробачати "Атлетік" за таке марнотрацтво та відповіла голом Алькасера на 18-й хвилині. Пако забивав свій перший гол у Прімері за "блаугранас" після передачі Неймара.

Гості з Більбао не знітились та продовжували йти вперед, однак знову зіштовхнулись з жахливою реалізацією. Влучність вкотре підвела Рауля Гарсію та Вільямса. А ось Мессі для гола багато не потрібно. Аргентинець на 40-й хвилині блискуче виконав штрафний удар – 4-й у 2017 роціі!

Після перерви "Барселона" повністю контролювала гру, а Луїс Енріке дозволив собі замінити Мессі на 64-й хвилині. Однак, навіть без Лео каталонці довели справу до розгрому. Після індивідуального проходу відзначився Алейш Відаль.

У підсумку "Барселона" набрала 45 очок та продовжує посідати друге місце, поступаючись одним пунктом "Реалу", який має дві гри в запасі.

Прімера, 21 тур

"Барселона" – "Атлетік" – 3:0

Голи: Алькасер, 18, Мессі, 40, Відаль, 67