УКР РУС

"Барселона" перемогла "Реал Сосьєдад" завдяки дублю Мессі

15 квітня 2017 Читать на русском

У 32 турі Прімери "Барселона" в напруженому та результативному матчі взяла гору над "Реал Сосьєдадом" – 3:2. За каталонців забивали Мессі та Пако Алькасер.

Після невдач від "Малаги" та "Ювентуса" Луїс Енріке залишив на лаві для запасних Жеремі Матьє. Місце на лівому фланзі каталонської оборони зайняв Альба. Травмований, за офіційною інформацією, Маскерано до заявки на матч не потрапив. Дискваліфікованого Неймара замінив Пако Алькасер.

До 12 хвилини баск Оярсабаль не використав два шикарні моменти: спочатку господарів врятував Піке, а через трохи хорошу реакцію продемонстрував тер Штеген. На 17 хвилині вдало зіграв Алькасер, дії якого закінчилися асистом Суареса на Мессі. Аргентинець нічого не видумував, потужно вдаривши з-за меж штрафного майданчика – 1:0. За десять хвилин до кінця першого тайму суперники забили ще чотири м’ячі. Відпочивати команди пішли за рахунку на користь "Барселони" – 3:2.

В другому таймі гості неодноразово загрожували чужим воротам, особливо протягом 60-их хвилин, але "Барселона" втримала переможний рахунок. Також в компенсований час команди обмінялися хорошими моментами (Луїс Суарес – Берчіче). Дякуючи Мессі та Алькасеру каталонці набирають 72 очки.

Після матчу проти "Ювентуса" каталонці в Мадриді зіграють проти "Реала", а "Реал Сосьєдад" вдома чекатиме на "Депортіво".

Чемпіонат Іспанії, 32 тур

"Барселона" – "Реал Сосьєдад" – 3:2

Голи: Мессі, 17, 37, Алькасер, 44 – Умтіті, 43, аг, Х. Прієто, 45+1