УКР РУС

Барселона перемогла Алавес та втретє поспіль виграла Кубок Іспанії

28 травня 2017 Читать на русском

Каталонська Барселона та Алавес з Країни Басків зіграли 27 травня на стадіоні "Вісенте Кальдерон" у фіналі Кубка Іспанії. Перемогу святкувала команда Луїса Енріке –3:1.

Нагадаємо, що в матчі першого кола Ла Ліги сезону 2016/17 баски на "Камп Ноу" завдали команді Енріке поразки – 2:1. Втрачені три очки вартували каталонцям золотих медалей чемпіонату. У фіналі Копа дель Рей Барселоні не міг допомогти травмований Луїс Суарес

Матч розпочався з травми Маскерано, який зіткнувся головою в боротьбі проти Маркоса Льоренте. Замість аргентинця з’явився португалець Гомеш. На 27 хвилині баск Ібаї Гомес після помилки Піке дивом не відкрив рахунок. Через три хвилини Мессі точним ударом в кут вивів "гранатових" вперед. Не встигли фанати Барселони порадіти голу улюбленців, як Тео Ернандес пострілом з штрафного зрівняв рахунок. На останній хвилині першого тайму Умітіті класно зіграв у відборі та пасом вперед розпочав атаку. Після кількох перепасовок м’яч опинився в Гомеша, що прострілив на Неймара – 2:1. В компенсований час Мессі в своєму стилі обіграв кількох гравців Алавеса та віддав короткий розрізний пас на Пако – 3:1.

В другому таймі каталонці більше не пропускали, спокійно довівши справу до перемоги. Барселона втретє поспіль здобуває Кубок короля та закінчує сезон з трофеєм.

Кубок Іспанії. Фінал

Барселона – Алавес – 3:1

Голи: Мессі, 30, Неймар, 45, Пако Алькасер, 45+3 – Тео Ернандес, 33