УКР РУС

Барселона ефектно перестріляла зірок чемпіонату Австралії з екс-динамівцем – Дембеле забив на прощання

25 травня 2022 Читать на русском

Каталонський гранд у контрольному поєдинку в рамках австралійського турне не без проблем обіграв усіх зірок А-Ліги.

Товариський матч, Сідней

Усі зірки А-Ліги – Барселона – 2:3

Голи: Піскопо, 47, Траоре, 53 – Дембеле, 34, Траоре, 71, Ансу, 77

У першому таймі каталонці повністю контролювали гру і створили щонайменше 3-4 хороші моменти. Та вкотре проявилась давня болячка команди Хаві – слабка реалізація. Лише на 34-й хвилині Дембеле вдалося відкрити рахунок філігранним ударом під дальню стійку. Асистував французу, який, швидше за все, змінить команду влітку, всюдисущий Гаві.

А після перерви Барса несподівано посипалась, отримавши у власні ворота два м'ячі за 6 хвилин. У обох випадках класно проявив себе 23-річний вінгер Рено Піскопо. Спочатку забив сам, а потім не пошкодував сфери для Траоре.

Екс-динамівець Мілош Нінковіч, який став справжньою легендою Сіднея, розпочинав на лаві запасних та отримав півгодини ігрового часу. 37-річний серб непогано комбінував з партнерами, проте втримати позитивний результат австралійським зіркам не вдалося. Ба більше, курйозний гол каталонського Траоре і черговий м'яч Ансу Фаті принесли "блаугранас" перемогу на класі – 3:2.

Після цієї зустрічі Барса офіційно йде у відпустку з купою невирішених справ. Продовження контрактів Дембеле та Гаві – найбільша дилема Лапорти. Усман, до слова, начебто однією ногою в ПСЖ.