УКР РУС

"Барселона" мінімально перемогла "Реал Сосьєдад" у чвертьфіналі Кубка Іспанії

20 січня 2017 Читать на русском

В першій грі Кубка короля "Барселона" на виїзді здолала "Реал Сосьєдад" – 1:0. Єдиний гол на рахунку бразильця Неймара.

На перший чвертьфінальний кубковий матч проти баскського "Реалу" Луїс Енріке поставив до старту всю свою важку бронебійну артилерію: Неймара, Мессі, уругвайця Суареса, Іньєсту... Господарі не злякалися грізних суперників, з перших хвилин прибравши м’яча до ніг. На 10 хвилині Умтіті протягом кількох секунд припустився двох дитячих помилок, які призвели до удару по воротах Сіллессена. На щастя для "Барселони", гравець басків не влучив у площину їхньої "рамки". На 20 хвилині Неймар в чужому штрафному майданчику зіштовхнувся із захисником Елустондо. Арбітр Гонсалес вбачив у епізоді порушення правил та вказав на "позначку" – потерпілий бразилець з одинадцяти метрів вивів команду Енріке вперед. Більше по-особливому гострих моментів поблизу обох воріт до свистка на перерву не виникало.

Коли команди відіграли хвилин 12 другого тайму, Ракітіч на фланзі сфолив проти гравця господарів. М’яч після подачі з стандарту знайшов Сурутусу, але лайнсмен зафіксував у Давіда сумнівний офсайд. Гості зуміли протриматися "сухими" до фінального свистка. У компенсований час грубо зіграв Мессі, однак арбітр не наважився показати аргентинцеві другу жовту картку.

Отож, "Барселона" мінімально перемагає команду з Країни Басків. Нагадаємо, що матч-відповідь відбудеться 26 січня у Барселоні.

Кубок Іспанії. Чвертьфінал, перший матч

"Реал Сосьєдад" – "Барселона" – 0:1

Голи: Неймар, 20, пен.