УКР РУС

Барселона і ПСЖ готують гучний обмін за участі Дембеле

31 січня 2022 Читать на русском

Іспанський і французький гранди можуть оформити обмін гравцями в останні години зимового трансферного вікна-2022.

"Синьо-гранатові" планують завершити угоду на фініші трансферного вікна. Барса і ПСЖ розпочали перемовини щодо Усмана Дембеле. Француз відмовився підписувати новий контракт з каталонцями і ризикував не виходити на поле до кінця сезону.

ПСЖ та Дембеле усно домовились про перехід – французький гранд вкотре хоче принизити Барселону на ринку

Парижани можуть допомогти Барселоні зекономити кілька мільйонів євро зарплатні француза. Сторони планують у найближчі години завершити обмін гравцями. Планується, що Дембеле стане гравцем ПСЖ, а у зворотному напрямку вирушить Хуан Бернат, повідомляє AS.

Іспанець у випадку переходу складе конкуренцію Жорді Альбі на позиції лівого захисника. Барселоні начебто пропонували ще й Анхеля Ді Марію, але каталонці не можуть собі дозволити підписання аргентинця, позаяк хочуть завершити перехід П'єр-Емеріка Обамеянга з Арсенала. Відхід Дембеле і поява вільних коштів дозволить "синьо-гранатовим" офіційно підписати габонця.

Від Мауро Ікарді, якого ПСЖ теж пропонував включити в угоду щодо Дембеле, Барса відмовилася одразу. Обамеянг залишається пріоритетним варіантом. Але клубам варто поквапитися, адже сьогодні опівночі трансферне вікно зачиниться.

Тихе футбольне вбивство: два українці розчарували Європу – каламутна Зоря і один варіант порятунку кар'єри