УКР РУС

"Барселона" без Суареса сенсаційно поступилася "Реалу Сосьєдад"

9 квітня 2016 Читать на русском

У 32 турі іспанської Прімери "Реал Сосьєдад" несподівано здолав "Барселону" із рахунком 1:0.

Розпочався матч за участі "Барселони" доволи звично, щоправда цю "звичність" дуже швидко порушив гол Оярсабаля, який класно відгукнувся на подачу із флангу Прієто. Після чого "біло-голубі" відійшли в захист, зробивши акцент на контрвипади.

Своєю чергою, каталонці намагалися розіграти свої фірмові комбінації, проте всі ходи "синьо-гранатових" читалися захистом сан-себастьянців. Лише ближче до завершення першої 45-хвилинки Туран не зумів скористатися прогалиною в оборонних редутах підопічних Еусебіо, коли удар турка, який підкорегував рикошет, дивом парирував Рульї.

Господарі ж зуміли відповісти практично виходом сам на сам Де ла Белли із Браво, щоправда захисник чудово хитнувши свого опонента по позції, замість того, аби пробивати по воротах чилійця віддав незрозумілу передачу в натовп - каталонці швидко нейтралізували небезпеку поблизу власних володінь.

Друга 45-хвилинка на старті, окрім появи на полі Іньєсти, запам'яталася запаморочливим моментом за участі Ільярраменді, однак свій момент Асьєр відверто кажучи запоров. А от вищезгаданий Іньєста перевірив реакцію Рульї дальнім пострілом у дев'ятину воріт - аргентинський кіпер зіграв на рівні. Згодом нагадав про себе Неймар, який смачно пробив із штрафного, проте м'яч пролетів в сантиметрах від стійки. Після цього найреальніший шанс, аби відновити паритет у матчі втратив Мессі, удар якого засейвив вищезгаданий Рульї - неймовірний поєдинок для аргентинсьокого кіпера, який в певній мірі став героєм сьогоднішньої зустрічі.

Як наслідок, друга поразка поспіль для команди Енріке у цьому сезоні, яка повертає інтригу у боротьбу за чемпіонство.

Іспанія. Прімера, 32 тур.

Турнірна таблиця Прімери.

"Реал Сосьєдад" - "Барселона" - 1:0

Голи: Оярсабаль, 5