УКР РУС

"Барі" поступився "Інтеру" - 0:3. ВІДЕО

4 лютого 2011

"Барі" не вдалося створити сенсації, хоча до 70-ої хвилини, складалося враження, що здобути нічию останній команді Серії А до снаги.

Саме тоді новачок “Інтера” Хуссін Харджа забив свій перший гол за цю команду. Господарям нічого не залишалося, як усією командою піти вперед. Та за час, що залишався до закінчення, у гравців “Барі” був лише один гольовий момент, яким, однак, вони скористатися не зуміли.

А от Пацціні свою нагоду реалізував, забивши таким чином свій третій гол у двох матчах за нову команду. Сталося це вже у доданий час і, здавалося б, усі гравці на полі чекали на фінальний свисток. Усі, окрім Веслі Снейдера, удар якого лише на декілька секунд випередив фінальний свисток і зробив перемогу “Інтера” розгромною.

Варто згадати і про ще один епізод, який стався у матчі. В першому таймі Ківу навмисне вдарив в обличчя гравця “Барі”. Це залишилося поза увагою арбітра, однак не телекамер. Тепер рішення за дисциплінарним комітетом Федерації футболу Італії і, чомусь здається, що щонайменше два матчі Ківу буде змушений відпочивати.

 

“Барі” - “Інтер” - 0:3

Голи: Харджа, 70, Пацціні, 90, Снейдер, 90

Попередження: Бентівольо, 23, Глік, 43 — Ранокья, 9, Мотта, 48, Матерацці, 76, Ето’О, 88

”Барі”: Жіле, Масьєлло, Глік (Рівес, 90), Россі, Парізі, Донаті, Альмірон, Гацці, Бентівольо, Окака Чука, Рудольф (Хусеплек, 70)

“Інтер”: Жуліо Сезар, Ківу, Лзанетті, Матерацці, Ранокья, Майкон, Мотта, Харджа, Пацціні, Міліто (Снейдер, 61), Ето’О (Камбьяссо, 88)