УКР РУС

Балотеллі розкритикував Дані Алвеса за слова про смерть Асторі

7 березня 2018 Читать на русском

Форвард Ніцци Маріо Балотеллі прокоментував висловлювання захисника ПСЖ Дані Алвеса про смерть капітана Фіорентини Давіде Асторі.

Бразилець, коментуючи смерть Асторі, заявив, що для нього втрата Давіде не така значуща, бо він не був добре знайомий з ним.

"Дані Алвес не сказав чогось неправильного, однак у такий момент Дані міг притримати такий коментар при собі. Алвес повинен був висловити співчуття та не говорити нісенітниці. Такі речі не говорять тоді, коли померла людина.

Давіде Асторі – смерть Професіонала, Романтика, Капітана

Я грав з Асторі за збірну Італії. Давіде був добрим та ввічливим. Це жахлива трагедія, адже Асторі помер попри постійні медогляди, які ми, футболісти, регулярно проходимо. Важко про це думати", – цитує Балотеллі Football Italia.

31-річний капітан Фіорентини Асторі помер уві сні в неділю. У понеділок з'явилася інформація про те, що клуб виплатить сім'ї померлого футболіста всю зарплату гравця за новим контрактом.

Вихованця Мілана знайшли мертвим у його номері після того, як він не відповідав на телефонні дзвінки і не прийшов на сніданок, хоча як капітан завжди приходив раніше за всіх.