УКР РУС

Баль: Настрій гравців "Севастополя" стане визначальним фактором

3 березня 2011

Андрій Баль дав свій прогноз щодо матчу сьогоднішнього матчу "Севастополь"-"Шахтар", який відкриє 20 тур Прем'єр-ліги і відновить змагання після довгої зимової відпустки.

"Шанси завжди є і у "Севастополя" у цій грі теж. Якщо футболісти до гри хочуть менше пропустити, то команда приречена. Тому настрій для господарів буде тут визначальним фактором того, чи зможуть вони гідно зіграти чи ні",- вважає пан Андрій.

"Навесні поля у нас завжди залишають бажати кращого, тому вирішальними чинниками в перших матчах буде фізична готовність і бійцівські якості. У цих компонентах "Севастополь" може дати бій "Шахтарю". Якщо поле буде поганої якості, перевага в класі може повністю нівелюватися", - міркує Баль.

Прогнозисти сайту "Футбол 24", у свою чергу, шансів "Севастополю" на очки майже не дають. Лише 0.41% з тих, що зробили ставку на цей матч, гадають, що кримчани переможуть. До нічиєї схиляється 1.63% конкурсантів і аж 97.96%  віддали перевагу чемпіонам України.

Нагадаємо, для того, щоби взяти участь у конкурсі "Прогнози вболівальників" і виграти ящик пива, шкіряний м'яч, футболку або головний приз - один з чотирьох квитків на фінал Євро-2012, варто зареєструватись на нашому сайті і почати робити ставки на матчі.

За текстовою трансляцією дебютного матчу української Прем'єр-ліги 2011 року слідкуйте ТУТ.