УКР РУС

Бабич: Якщо оцінювати об'єктивно, то гра з "Дніпром" була нічийна

4 березня 2017 Читать на русском

Головний тренер "Чорноморця" Олександр Бабич поспілкувався з журналістами після матчу проти "Дніпра" (1:1).

"Почали ми не зовсім так, як домовлялися. Не вийшло у нас віддати ініціативу і зіграти на контратаках. Ініціативою заволоділи, а контратаки не виходили. Перший тайм категорично мене не влаштовував, не скористалися моментами в двох-трьох контратакувальних діях. І пропустили гол, можна сказати, зі стандартного положення. Після цього господарі віддали нам ініціативу. Ми дуже повільно працювали з м'ячем, зволікали з прийняттям рішення, і ніяк не могли розкрити оборону команди суперника.

В перерві було зроблене коригування. Ми почали грати більш агресивно, пресингувати. У чомусь спростили гру, розуміючи, що суперник не зможе витримати таку напружену роботу без м'яча. І домоглися позитивного результату. Так, сьогодні хотілося виграти, але якщо оцінювати об'єктивно, то гра була нічийна. Радує те, що при будь-якому результаті на табло, виграємо ми чи програємо, наші хлопці проявляють характер. Крок за кроком рухаємося вгору. Я вважаю, що здобуте сьогодні очко послужить нам і допоможе наблизитися до нашої мрії.

"Дніпро" – "Чорноморець" – 1:1. Відео голів та огляд матчу

Попереду складні ігри. Ми виходимо на кожен матч з метою виграти. Хочеться взяти в наступних матчах 6 очок. Ми розуміємо, що все буде залежати від нас, і треба дивитися, як буде грати суперник. Завтра грають "Ворскла" з "Зорею", це буде дуже цікавий матч. А нам треба виходити і заробляти очки. Я дуже сподіваюся, що нам буде достатньо набрати 3 очки для закріплення в турнірній таблиці", – цитує Бабича офіційний сайт "Чорноморця".