УКР РУС

Бабич: Важко коментувати, коли Чорноморець віддає виграшну гру

6 серпня 2017 Читать на русском

Головний тренер Чорноморця Олександр Бабич прокоментував втрачену перемогу в матчі 4 туру УПЛ, в якому його команда за 10 хвилин до кінця вела 2:0.

"Дуже важко коментувати, коли при виграшній грі ми граємо внічию. Організація гри до другого забитого м'яча мене повністю влаштовувала. Після 2:0 команда повірила, що гра вже зроблена, і суперник нас за це покарав. Це нам урок, ми зробимо правильні висновки. І, звичайно, на полі кожен з футболістів, незважаючи на те, який рахунок на табло, повинен робити свою роботу.

Чорноморець втратив перемогу над Олександрією у драматичному матчі з двома вилученнями

Ми готуємося до кожного суперника. Що стосується Олександрії, то у них два рівноцінні склади, у них дуже хороші футболісти. Був план на гру: контролювати м'яч, більше володіти м'ячем. Це у нас виходило. Але, повторюся, все йшло за планом до другого м'яча.

Другу жовту картку гравець Чорноморця отримав за дивних обставин? Я ще не розмовляв з гравцем, не люблю після гри розмовляти на емоціях. У перерві ми говорили, що гравці повинні допрацьовувати до кінця зі своїми гравцями. А наш гравець недопрацював. Фол був. Жовта – не жовта? Арбітр вирішив, що жовта.

Що пішло не так? Передусім після другого забитого м'яча багато футболістів подумали, що гру вже зроблено. Менш агресивно стали вступати у відбір. Якщо крайній захисник йде в середині поля в дриблінг на двох – це невиконання установки, це невиконання ігрової дисципліни.

До другого м'яча все йшло за планом, всі грали дуже надійно, строго, агресивно. Вже говорив хлопцям у роздягальні: краще б ми цей другий гол не забивали. Коли рахунок був 1:0, всі грали організовано. Вважаю, що в плані дисципліни на полі ми недопрацювали", – цитує Бабича офіційний сайт Чорноморця.

Чорноморець – Олександрія – 2:2 – Відео голів та огляд матчу