УКР РУС

Бабич скептично висловився щодо перспектив новачків УПЛ в елітному дивізіоні

22 вересня 2020 Читать на русском

Екс-тренер Маріуполя Олександр Бабич поділився враженнями від виступів дебютантів у перших трьох турах чемпіонату України.

"Вони поки що не вражають. Складається враження, що в запалі гострої боротьби у минулому сезоні за підвищення у класі вони недооцінили необхідність підсилення складу.

Кобін виділив наставників клубів УПЛ, від яких найбільше почерпнув у тренерській справі

Трохи краще виглядає Інгулець, який і раніше міг похвалитися довгою лавою запасних, але і він потребує точкової доукомплектації. А ось Минаю і Руху необхідно встигнути якісно попрацювати перед закриттям трансферного вікна. Інакше можна опинитися в ямі, з якої буде складно вибратися", – сказав Бабич у коментарі виданню Meta Ratings.

Нагадаємо, закарпатська команда найкраще серед інших дебютантів стартувала у поточному сезоні УПЛ: підопічні Василя Кобіна у двох поєдинках (перший тур вони пропускали через спалах COVID-19 у таборі Львова) здобули перемогу і поразку. Інгулець записав до свого активу дві нічиї і одну поразку, а Рух поступився у двох турах (свій поєдинок проти Шахтаря львів'яни проведуть завтра, 23 вересня).

"Розуміли увесь підтекст матчу проти Шахтаря": куди подівся Олександр Бабич і чи були переговори із Зорею