УКР РУС

Баба – надія Реала: 13-річний підопічний Хабі Алонсо забиває, як Мессі та Роналдінью, а його брат представляє Барселону

15 листопада 2018 Читать на русском

Нападник юнацької команди Реала, Інфантіль А, Бабакур Діоку забив черговий феноменальний гол. Іспанські ЗМІ вже називають його майбутнім королівського клубу.

13-річний сенегалець намалював справжній шедевр, обігравши трьох гравців та ефектно перекинувши м'яча над голкіпером. Бабакур, або просто Баба, неабияк вразив користувачів соціальних мереж, які репостили у Твіттері відео його розкішного соло-гола з метеоритною швидкістю.

Юссуфа Мукоко може побити всі рекорди Бундесліги: геній рівня Мессі чи спритний шахрай?

Однак, мадридські ЗМІ нагадають, що африканський вундеркінд не вперше дивує своїми скілами та ефектними влучаннями. Баба став справжнім відкриттям 22-го національного турніру юних талантів Іспанії "LaLiga Promises", який відбувся вкінці 2017 року у Тенеріфе. Вже тоді сенегалець демонстрував зрілу не за роками гру та забив гол у стилі Роналдінью на Стемфорд Брідж.

Юний гравець перебрався у академію королівського клубу Ла Фабріку з міста Алькала-де-Енарес (передмістя Мадрида), де свої перші кроки у футболі робив захисник Реала та збірної Іспанії Начо Фернандес. Баба походить з багатодітної сім'ї, а один з його старших братів захищає кольори гандбольної команди Барселони та вважається великим талантом.

З початку нинішнього сезону за виховання суперталановитого футболіста зі зростом 1,71 м відповідає легенда Реала Хабі Алонсо, який лише влітку очолив Інфантіль А. У королівському клубі Бабу оберігають наче справжню перлину. "Він може стати зіркою у майбутньому, якщо продовжить наполегливо працювати", – запевняє джерело у академії Реала.