УКР РУС

Австрія драматично програла Данії: величезна затримка, кумедна помилка та ефектний вирішальний гол

7 червня 2022 Читать на русском

Австрійці вдома поступилися (1:2) данцям після перенесення матчу на 90 хвилин.

Ральф Рангнік стартував на чолі збірної Австрії з розгрому хорватів. На другий тур німецький фахівець кардинально змінив склад, залишивши в основі лише двох хавбеків. В гості приїхала Данія.

Матч довелося перенести на півтори години через проблеми з електрикою у Відні. Неполадку дуже довго ремонтували, була навіть загроза зміщення гри на інший день. Вболівальники розважалися.

Першою забила Данія, коли Хойберг замкнув простріл з правого флангу. У перерві Рангнік зробив потрійну заміну та випустив Арнаутовіча – цей матч став сотим для Марко у збірній.

Австрія заграла агресивніше та заслужено зрівняла рахунок. Господарі запресингували Данію в її штрафному майданчику, Арнаутовіч відкинув на Шлагера, а той забив.

Австрійці продовжували нарощувати перевагу, створили кілька гольових нагод, але під завісу зустрічі пропустили самі. Ларсен шикарним ударом з лінії штрафного приніс Данії перемогу.

Данія набрала 6 очок і очолила групу, обігравши Францію та Австрію. Австрійці з 3 очками розташувалися на другому місці.

Хорватія розписала нічию з Францією – у фіналістів ЧС-2018 жодної перемоги за два тури Ліги націй