УКР РУС

Байєр розгромив Хоффенхайм і піднявся на вершину Бундесліги, Шальке продовжив безвиграшну серію до 27 матчів

13 грудня 2020 Читать на русском

В рамках недільної програми 11-го туру Бундесліги провели два матчі. Звіт про них читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Німеччини 2020/21, 11-й тур

Аугсбург – Шальке – 2:2

Голи: Сердар, 32 (автогол), Ріхтер, 90+3 – Раман, 52, Буджеллаб, 62

Байєр – Хоффенхайм – 4:1

Голи: Бейлі, 4, 27, Вірц, 55, Аларіо, 90+1 – Баумгартнер, 50

Вилучення: Грілліч, 65 (друга жовта), Пош, 79 (друга жовта)

Аугсбург у рідних стінах приймав Шальке, чия безвиграшна серія сягнула 25-и матчів. На 32-й хвилині господарі відкрили рахунок – Хедіра зі стандарту навісив у карний майданчик і м'яч рикошетом від Сердара залетів у ворота. "Кнаппен" у першому таймі не створили жодного небезпечного моменту.

Борусія Д офіційно попрощалась з Фавром

Одразу після перерви гості зрівняли – Раман скористався помилкою захисника, вийшов віч-на-віч із голкіпером та пробив повз нього. На 53-й другу жовту отримав Нідерлехнер та "кнаппен" одразу кинулись в атаку. Перевагу вдалось реалізувати на 62-й хвилині – Сердар прострілив у штрафний майданчик, де Буджеллаб в дотик замкнув. Здавалось, що омріяна перемога нарешті здобута, але Аугсбург не збирався так просто здаватись. У компенсований час Ріхтер головою замкнув навіс Грегоріча у штрафний майданчик – 2:2. Шальке знову не вдалось перервати безвиграшну серію.

Програму туру закривав поєдинок між Байєром і Хоффенхаймом у Леверкузені. Зінсхаймці тиждень тому перервали 7-матчеву безвиграшну серію, але почати безпрограшну не вдалося – вже на 4-й хвилині вони пропустили внаслідок шедеврального удару Бейлі з правого флангу в дальню дев'ятку. На 27-й Леон оформив дубль, підчатувавши дурний пас назад від Крамаріча й перегравши воротаря. 0:2. За п'ять хвилин по перерві Баумгартнер скоротив відставання, але на 55-й Вірц класно обігрався з Шиком у штрафному та красиво переграв Баумана – 3:1.

Далі ж Хоффенхайм закопав сам себе. На 65-й хвилині другу жовту отримав Грілліч, а на 79-й свою команду вдев'ятьох залишив Пош. Байєр за такий футбол покарав голом у компенсований час – відзначився Аларіо. Матч завершився з рахунком 4:1. Леверкузен набрав 25 очок і очолив турнірну таблицю.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ НІМЕЧЧИНИ