УКР РУС

Майнц у меншості розгромив Хоффенхайм, Аугсбург познущався з Герти: 12-й тур Бундесліги, неділя

24 листопада 2019 Читать на русском

У неділю 12-й тур Бундесліги завершувало два поєдинки. Рахунок та звіт про матчі читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Німеччини 2019/20, 12-й тур

Аугсбург – Герта – 4:0

Голи: Макс, 17, Кордова, 26, Хан, 52, Нідерлехнер, 80

Вилучення: Ярстейн, 28 (червона картка, Герта)

Хоффенхайм – Майнц – 1:5

Голи: Крамаріч, 83 – Озтуналі, 34, Кадерабек, 52 (аг.), Малонг, 62, 90+3, Боетіюс, 90

Вилучення: Баку, 47 (червона картка, Майнц)

РБ Лейпциг розгромив Кельн, Вольфсбург перед матчем з Олександрією здолав Айнтрахт: 12 тур Бундесліги, субота

12-й тур у неділю відкривав матч представників трясовини турнірної таблиці Бундесліги – Аугсбурга та Герти. Перші п’ятнадцять хвилин пройшли за рівної гри: команди створили по кілька не надто небезпечних моментів і більше боролись за центр поля, аж поки господарі не забили – Філіпу Максу вдався штрафний з далекої відстані. Після його потужного удару м’яч влучив у лівий нижній кут воріт, не залишивши жодних шансів голкіперу.

В середині першого тайму Серхіо Кордова збільшив перевагу Аугсбурга, пробивши низом по центру воріт. І одразу ж гості залишились без голкіпера: Руне Ярстейн у відчайдушному підкаті збив суперника і побачив перед собою червону картку. Незадовго до закінчення першої половини зустрічі Аугсбург зусиллями Андре Хана забив втретє, але арбітр, скориставшись системою VAR, взяття воріт відмінив.

По перерві Хан таки досяг свого, пробивши потужним ударом повз воротаря у лівий кут воріт. Герта час від часу намагалась огризатись, як наприклад удар Даві Зельке на 57-й хвилині, однак пострілам бракувало точності. Натомість господарі не зупинялись і на 80-й хвилині Флоріан Нідерлехнер довів рахунок до непристойного.

Хоффенхайм у першому таймі змарнував дві чудові нагоди забити Майнцу: спочатку з пострілом Юргена Локадії впорався голкіпер, а згодом Себастіан Руді головою пробив вище воріт. "Не забиваєте ви, то заб’ємо ми", – вирішили у Майнці і Лєвін Озтуналі, отримавши передачу у штрафному майданчику, відправив м'яч у нижній лівий кут воріт. Кевін Акпогума за дві хвилини до завершення першого тайму міг зрівнювати, але пробив головою поруч зі стійкою. А вже у доданий час арбітр показав пряму червону картку Боте Баку за небезпечну гру і на перерву гості пішли у меншості.

Друга половина гри розпочалась прикрим автоголом: Павел Кадерабек, намагаючись вибити м'яч за межі воротарського майданчика, головою зрізав його у власні ворота і подвоїв перевагу гостей. Згодом П'єр Кунде Малонг забив третій гол Майнца, і здавалось, що розгрому не уникнути. Але під завісу матчу Андрей Крамаріч, аби трохи підсолодити гіркоту поразки своєї команди, один гол таки відквитав. Та гості не зупинились і вже у доданий час ще двічі розписались у воротах Хоффенхайма, довівши рахунок до непристойного.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ НІМЕЧЧИНИ