УКР РУС

Атлетіко вдома мінімально переграв Малагу

16 вересня 2017 Читать на русском

Гравці Атлетіко активніше провели весь матч, але гострі моменти можна було порахувати на пальцях однієї руки. Героєм матчу став Антуан Грізман. Його гол виявився вирішальним.

Із стартовим свистком гравці Атлетіка взяли ініціативу в свої руки і кинулись забивати швидкий гол. Але куди там? - У передній лінії підопічним Сімеоне нічого не вдавалося.

На 3-ій хвилині Грізман спробував прорватись флангом, але тут же його у підкаті зупинив захисник Малаги. Намагався бути корисним команді Корреа. В основному пробивав здалеку і не точно.

Щодо Малаги, то в першій половині матчу вони навіть по воротах Облака не змогли як слід пробити. Усі атаки гостей, як правило, захлиналися ще в центрі поля.

Другий тайм знову розпочався з атак Атлетико. Коке пробив в один дотик по воротах Малаги, але Хіменес прочитав задум суперника і зумів зреагувати.

Старання господарів поля увінчались успіхом на 61-ій хвилині. Корреа відтягнув на себе кількох опонентів, вправно з ними розібрався і прострілив у "карний" Малаги. Антуан Грізман зрозумів задум партнера, випередив захисників і пробив в один дотик повз голкіпера точно в сітку - 1:0.

Після пропущеного м’яча гості заметушились і спробували провести декілька атак. Однак, жодну з цих спроб назвати насправді гострою не можна. Атлетіко зумів втримати прийнятний для себе рахунок.

Атлетіко після чотирьох турів набрав 8 очок і замикає трійку лідерів. А Малазі не позаздриш. Вони в цьому сезоні не здобули жодного пункту і опустилися на семісіньке дно турнірки.

Іспанія, Примера, 4 тур

Атлетіко - Малага 1:0

Голи: Грізман, 61