УКР РУС

"Атлетіко" сенсаційно поступився "Малазі"

20 грудня 2015 Читать на русском

У 17 турі Прімери "Малага" здолала "Атлетіко" із рахунком 1:0.

Більш ініцативними попереду у першій 45-хвилинці, як це не дивно визнавати, були господарі поля, проте відкрити рахунок у зустрічі їм так і не пощастило. Що ж стосується "матрацників", то вони практично нічого поблизу воріт опонента не створили, лише намагались заволодіти центром поля, проте безуспішно.

По перерві, команди почали створювати непогані моменти, аби все ж відкрити рахунок у матчі, однак чудова гра голкіперів на пару із тражинрством зі сторони польових гравців, здавалось так і не дозволять змінити нулі на табло на щось інше. Однак за кілька хвилин до завершення основного часу господарі поля в одній із своїх останніх атак все ж віднайшли ключа до воріт Облака - влучний постріл в активі Шарлеса.

До слова, більшу частину другого тайму мадридці провели у меншості - другу жовту, яка автоматично перетворилася на червону, перед собою побачив капітан команди Габі.

Таким чином, "Атлетіко" залишається із 35 балами і ділить 1-2 сходинку із "Барселоною" (але каталонці свій матч у цьому турі ще не зіграли), а "анчоуси" (17 очок) піднімаються на 13-те місце у турнірній таблиці.

Іспанія. Прімера, 16 тур.

"Малага" - "Атлетіко" - 1:0

Голи:  Шарлес, 87

Вилучення: Габі, 56 (А), друга жовта