УКР РУС

Реал поступився Атлетіко, але вийшов до фіналу Ліги чемпіонів

10 травня 2017 Читать на русском

Мадридські Атлетіко та Реал зіграли 10 травня на стадіоні Вісенте Кальдерон матч-відповідь 1/2 фіналу Ліги чемпіонів.

У матчі-відповіді 1/2 фіналу Ліги чемпіонів Реал поступився Атлетіко – 1:2, але вийшов до фіналу турніру.

Нагадаємо, що в першому матчі гору взяла команда Зідана – 3:0. Вже в дебюті гри команди обмінялися гострими моментами, але чудово зіграли Облак та Навас. На 12 хвилині "матрацник" Коке виконав кутовий удар. Оборона "вершкових" проспала Сауля Ньїгеса, який влучним ударом головою сколихнув трибуни Вісенте Кальдерона. Через три хвилини Варан в штрафному майданчику збив Торреса – турок Чакир вказав на "позначку". Грізманн потужно пробив по центру – 2:0! Задля переведення гри в овертайм команді Сімеоне потрібно було забивати ще один м’яч та не пропускати.

Наприкінці першого тайму Бензема шикарно продерся лівим флангом та виклав м’яча під удар Кроосу. Облак постріл німця парирував, але на добиванні першим виявився Іско. Посеред другого тайму Навас неймовірним чином протягом кількох секунд витягнув удари Феррейри-Карраско та Гамейро. Останні хвилини матчу були за господарями, однак камбек Атлетіко не вдався.

Незважаючи на поразку в останньому мадридському дербі на Вісенте Кальдероні "вершкові" виходять до фіналу Ліги чемпіонів, де зіграють проти італійського Ювентуса.

Наступним суперником Реала буде четверта у Прімері Севілья. Атлетіко зустрінеться з Бетісом.

Ліга чемпіонів, 1/2 фіналу (матч-відповідь)

Атлетіко – Реал М – 2:1 (перший матч – 0:3)

Голи: Сауль Ньїгес, 12, Грізманн, 16, пен. – Іско, 42