УКР РУС

Атлетіко "Оскаром" потролив нахабну симуляцію Каземіро у матчі з Леванте – Карвахаль єхидно огризнувся

25 лютого 2019 Читать на русском

В Атлетіко не змогли залишитись осторонь скандального пенальті у матчі 25-го туру Ла Ліги Леванте – Реал (1:2).

Ключовий епізод поєдинку трапився на 78-й хвилині. Хавбек Реала Каземіро різко завалився на землю у штрафному майданчику суперника симулюючи удар по нозі, хоча на відео чітко видно, що гравець Леванте навіть не торкнувся бразильця.

Арбітр поєдинку одразу призначив 11-метровий, не звернувшись за допомогою до системи відеоповторів VAR. Бейл успішно реалізував пенальті, чим і приніс перемогу "вершковим".

Реал скандально переміг Леванте: методичка для Барси, топ-рівень Вінісіуса та гра арбітрів на боці "вершкових"

"Великий початок для ночі "Оскарів". Який фільм вибираєте ви?", – іронічно висловився щодо інциденту офіційний твіттер мадридського Атлетіко. Варто відзначити, що саме цієї ночі відбувалась церемонія вручення кінопремії "Оскар" у Лос-Анджелесі.

"Раджу подивитися "Серце Десіми" і "Ундесіму". У мене вони на DVD є", – відповів на допис захисник королівського клубу Дані Карвахаль (з натяком на десяту і одинадцяту перемоги Реала в ЛЧ – в обох випадках у фіналі Реал перегравав Атлетіко).

Після 25-ти турів чемпіонату Іспанії Реал посідає третю сходинку турнірної таблиці, відстаючи від Барселони на 9 пунктів.