УКР РУС

Севілья розписала бойову нічию з Ельче, Реал Сосьєдад здолав Леванте, Атлетік вимучив перемогу у Сельти

28 серпня 2021 Читать на русском
Автор: Олег Василишин

У суботу третій тур чемпіонату Іспанії продовжили кілька поєдинків. Звіт про них читайте на "Футбол 24".

Іспанія, Ла Ліга, 3-й тур

Сельта – Атлетік – 0:1

Гол: Вільямс, 34

Ельче – Севілья – 1:1

Голи: Роко, 11 – Ен-Несірі, 40

Реал Сосьєдад – Леванте – 1:0

Гол: Мугуруса, 43

Обидві команди – Сельта та Атлетік – не надто вдало розпочали сезон. Баски розписали нічию з Ельче та Барселоною, в той час як "кельти" поступились Атлетіко і спромоглись здобути одне очко у матчі з Осасуною. Треба було реабілітовуватись перед уболівальниками.

Валенсія розгромила Алавес, Мальорка у рідних стінах здолала Еспаньйол

В'язка боротьба у першому таймі не дозволяла командам розкошувати небезпечними моментами. Як наслідок, лише один удар у площину воріт на дві команди і Атлетік завдяки точному пострілу Іньякі Вільямса низом у правий кут пішов на перерву переможцем.

Початок другого тайму ознаменувався голом – все той же Вільямс вдало замкнув простріл з правого флангу. Однак положення поза грою змусило арбітра відкотити ситуацію назад. Сельта продовжувала більше контролювати м'яч, проте так і не змогла створити більш-менш небезпечний момент. Натомість "червоно-білі" мали кілька напівмоментів, але гравцям суттєво бракувало точності. Як наслідок, мінімальна перевага гостей, яка підняла басків одразу на п'яту сходинку турнірної таблиці Ла Ліги.

Севілья на виїзді зустрічалась з Ельче. На 11-й хвилині господарі вирвались уперед – Фідель віддав розкішну діагональ на Роко, який потужно пробив повз голкіпера. Гравці Севільї відчайдушно намагались зрівняти рахунок і їм це вдалось на 40-й – відзначився Ен-Несірі.

Друга половина зустрічі була досить нудною – жодного небезпечного моменту за увесь тайм. Зрештою, матч так і добіг кінця із нічийним рахунком – 1:1.

Реал Сосьєдад у рідних стінах приймав Леванте. Гольова засуха у матчі тривала аж до 43-ї хвилини, коли Мугуруса замкнув простріл Сілви у штрафний майданчик.

У другому таймі "жаби" відчайдушно намагались зрівняти рахунок, але в атаці нічого не виходило, ще й сан-себастьянці постійно нагадували про себе небезпечними контратаками. Зрештою, фінальний свисток зафіксував мінімальну перемогу Реал Сосьєдада.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ ІСПАНІЇ