УКР РУС

Дебютний гол Будіміра не врятував Осасуну від поразки Атлетіко, Атлетік на останніх хвилинах вирвав перемогу у Севільї

31 жовтня 2020 Читать на русском

В рамках 8-го туру Прімери мадридський Атлетіко переграв Осасуну, Атлетік з Більбао здолав Севілью. Рахунок та звіт про матч читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Іспанії 2020/21, 8-й тур

Атлетік – Севілья – 2:1

Голи: Муньяїн, 76, Сансет, 86 – Ен-Несірі, 9

Осасуна – Атлетіко – 1:3

Голи: Будімір, 80 – Феліш, 43 (пен), 69, Торрейра, 88

Нереалізований пенальті: Феліш, 48

Атлетік з Більбао приймав Севілью. Гості відкрили рахунок на 9-й хвилині завдяки голу Ен-Несірі. Більше цікавих моментів у першому таймі не відбулось і команди пішли на перерву за мінімальної переваги "нервіонців".

Мессі може отримати дозвіл на відхід з Барселони та стати для клубу "новим Майклом Джорданом"

У другому таймі гольова засуха тривала до 76-й хвилини, коли рахунок зрівняв Муньяїн. За десять хвилин на заміну у "матрацників" вийшов двадцятирічний іспанець Ойхан Сансет, який відразу відзначився дебютним голом. Гравці Севільї одразу пішли у атаку і до останніх секунд матчу намагались врятувати хоча б нічию, але захист Атлетіка вистояв.

Мадридський Атлетіко на виїзді зустрічався із Осасуною. Гості відкрили рахунок наприкінці першого тайму завдяки пенальті, який реалізував Жоау Феліш.

По перерві рефері призначив ще один пенальті і знову у ворота памплонців. Цього разу вдача залишила Феліша і з його ударом впорався голкіпер. На 69-й той же Феліш потужно вистрілив з лінії штрафного майданчика і записав до свого активу дубль. Трохи згодом, на 80-й, Будімір неймовірним ударом з дальньої дистанції зумів відквитати один гол. Однак, це не додало господарям віри у себе і під завісу зустрічі вони пропустили ще один – відзначився Торрейра.

Зазначимо, що цей матч та гол були першими для Анте Будіміра у складі памплонців.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ ІСПАНІЇ