УКР РУС

Атлетік Більбао втримав перемогу над Малагою

25 лютого 2018 Читать на русском

У дуже непростому матчі проти Малаги баски кілька разів наближалися до втрати очок, але, все ж таки, змогли втримати переможний результат.

Домашній матч 25 туру проти аутсайдера іспанської Прімери для басків відразу почався з великих проблем. Після невеличкої розкачки напочатку першого тайму гості несподівано вийшли виперед - це Юссеф Ен-Несірі класно приклався низом у дальній кут Атлетіка.

Такий поворот подій змусив господарів прокинутись, і вже на 17-й хвилині Маркель Сусаета зрівняв рахунок. Більбао заволодів інціативою і притиснув Малагу до воріт, що вилилося у гол Сан-Хосе на 44-й хвилині.

По перерві гості пішли у ва-банк, що зрештою могло призвести до взяття воріт Атлетіка, однак все той же Ен-Несірі не зумів реалізувати пенальті. В кінцівці тайму він з героя перетвориться в антигероя матчу, заробивши другу жовту картку і достроково покинувши поле.

Атлетік переміг 2:1, обійшовши у турнірній таблиці Леганес і розташувавшись на 12-й сходинці з 31 очком. Малага продовжує перебувати на останній сходинці з 13 пунктами.

Чемпіонат Іспанії 2017/18, 25 тур

Атлетік – Малага – 2:1

Голи: Сусаєта, 17, Сан-Хосе, 44 Ен-Нессірі, 13

Нереалізовані пенальті: Ен-Нессірі, 61

Вилучення: Ен-Нессірі, 84