УКР РУС

Аталанта – Шахтар – 1:2 – відео голів і огляд матчу

1 жовтня 2019 Читать на русском

Шахтар обіграв Аталанту (1:2) у 2-му турі групового раунду Ліги чемпіонів 2019/2020. Дивіться відео голів та огляд матчу Аталанта – Шахтар.

На 14-й хвилині Аталанта заробила пенальті – Кривцов нібито порушив правила проти Ілічіча. Повтор показав, що контакту не було, але VAR не допоміг арбітру скасувати рішення. На щастя, Ілічіч з 11-метрової позначки не зумів переграти Пятова – Андрій парирував удар.

Шахтар вирвав фантастичну перемогу над Аталантою в Італії

Однак на 28-й хвилині голкіпер Шахтаря припустився результативної помилки та допоміг Аталанті відкрити рахунок. Хатебур виконав навіс з правого флангу, Пятов на виході не дістався до м'яча, а Сапата спокійно головою пробив по порожніх воротах.

Під завісу першого тайму "гірники" зуміли відігратися. Алан Патрік чудовим пасом з глибини вивів Мораєса сам на сам з голкіпером, а Жуніор поклав опонента на газон і відправив м'яч у сітку.

У компенсований час Шахтар вирвав виїзну перемогу! Тайсон розігнав реактивну контратаку, Додо пролетів правим флангом і викотив м'яч під удар Соломону. Манор з другої спроби зумів пробити по порожніх воротах – 1:2! Чемпіон України перемагає Аталанту!