УКР РУС

Аталанта піднялася в зону ЛЧ завдяки перемозі над Удінезе – ренесанс зіркового гравця, який провалився в Мілані

27 січня 18:06 Читать на русском
Автор: Олекса Бик

Аталанта обіграла Удінезе в рамках 22-го туру Серії А. Рахунок та огляд матчу – в цій новині на "Футбол 24".

Бергамці перебувають у пулі з шести команд, які претендують на місце в зоні Ліги чемпіонів. Підопічні Джан П'єро Гасеріні досягли цього завдяки тому, що успішно провели останній місяць, упродовж якого лише з Ромою розписали нічию, а решту матчів виграли. В Удінезе навпаки – лише одна перемога з початку листопада.

Кальярі програв Торіно і не зміг вшанувати Ріву – неприємна новина для Маліновського, хороша для Коваленка

Тож не важко уявити, за яким сценарієм проходив матч. Господарі ще в першому таймі оформили собі комфортну перевагу. Де Кетеларе оформив асистентський дубль. Він став лише третім гравцем у Серії А, який в цьому сезоні має щонайменше 7 голів та 7 асистів у всіх турнірах (ще Маркус Тюрам та Олів'є Жиру). Дуже потужні цифри від бельгійця, який провалився у Мілані.

Другий тайм Аталанта дограла в економ-режимі. Удінезе навіть був активнішим, але виключно в порівнянні. Обидві команди були аж надто інертними, тому рахунок більше не змінився. Бергамаски тепер мають 36 очок і бодай тимчасово потіснили Фіорентину з четвертого місця. Фріульці залишаються поруч із зоною вильоту, до якої лише одне очко.