УКР РУС

Аталанта – Мілан: Маліновський у битві за друге місце – онлайн-трансляція завершального матчу Серії А

23 травня 2021 Читать на русском

Аталанта приймає Мілан у останньому, 38-му турі чемпіонату Італії 2020/21. Стартові склади і посилання на онлайн-трансляцію гри – в цій новині на "Футбол 24".

Матч і онлайн-трансляція Аталанта – Мілан стартує о 21:45 за Києвом. Бергамаски вже гарантували собі путівку в Лігу чемпіонів на наступний сезон, а перемога над "россонері" забезпечить команді Гасперіні друге місце за підсумками кампанії 2020/21.

З Міланом все складніше – 3 очки гарантують підопічним Піолі ту ж другу позицію в чемпіонаті, а от нічия чи поразка можуть залишити за бортом Ліги чемпіонів. В такому разі "россонері" змушені озиратися на паралельні матчі, у яких Наполі приймає Верону, а Ювентус гостює у Болоньї.

"Маліновський – головна фігура на шаховій дошці Аталанти": цифри, які зробили українця найкращим в Серії А

Руслан Маліновський вийде з перших хвилин. Українець відзначався результативними діями у десяти останніх поєдинках чемпіонату та став найкращим футболістом Серії А за підсумками квітня. Посеред тижня хавбек забив Ювентусу у фіналі Кубка Італії, але його гол не допоміг Аталанті здобути омріяний трофей – поразка 1:2.

Що стосується Віктора Коваленка, то український півзахисник продовжує заліковувати травму і має у своєму активі лише 3 зіграні хвилини в Серії А після переходу з Шахтаря у зимове трансферне вікно.

Аталанта – Мілан: стартові склади

Аталанта: Голліні – Толої, Ромеро, Джимсіті – Меле, де Рон, Фройлер, Госенс – Маліновський, Пессіна – Сапата.

Мілан: Доннарумма – Калабрія, К'яер, Томорі, Тео Ернандес – Беннасер, Кессьє – Салемакерс, Браїм Діас, Чалханоглу – Леау.

"Якщо буде можливість – скористаюся": інтерв'ю Шевченка про роботу в Мілані, цілі збірної України й голи Маліновського