УКР РУС

"Арсенал"-"Карпати" - 2:2. ВІДЕО

6 березня 2011

Львівські "Карпати" здійснили справжній камбек у Києві.

"Арсенал"-"Карпати" - 2:2 (0:0)

Голи: Мазілу 50, Гусєв 55 - Балажіц 64, Мілошевіч 90+2

Якщо згадувати події першого тайму, то варто сказати, що фанати "Карпат" відзначились більше, аніж гравці обидвох команд. В середині першого тайму кілька десятків із "зелено-білого" сектору відправились на зустріч своїм опонентам з "Арсеналу". Благо, працівникам "Беркуту" вдалось заспокоїти хулз "Карпат".
А взагалі-то команди створили у першій половині аж два моменти - по одному кожна. В арсенальців була нагода відкрити рахунок, коли Єщенко пробивав зі штрафного, проте македонський кіпер львів'ян "Карпат" Боґатінов не схибив, відвівши загрозу від воріт. Не гірше зіграв і київський колега Боґатінова по амплуа Сергій Погорілий, який потягнув удар Голодюка з-за меж штрафного майданчика.

В таймі другому все перевернулось з ніг на голову. Темп гри значно виріс, побільшало ударів, моментів, а відтак і голів. Прекрасну п'ятихвилинку видали "каноніри" з 50 по 55-ту хвилину, коли у ворота карпатівців влетіло два голи. В першому голі воротар "Карпат" робив все, що було в його силах, відбивши надпотужний удар Богданова, проте на добиванні чітко зіграв Мазілу. А от другий м'яч - майстерність втеранів "Арсеналу" в чистому виді: Шацьких класно вирізав зовнішньою стопою кулю на лінію воротарського, де Гусєв вколотив головою м'яч у сітку "зелено-білих" - 2:0!

Галичани довго відходили від шоку, та все ж з часом прийшли до себе і відквитали м'яч - центрбек львів'ян Балажіц відмітив голом дебют за "зелено-білих", вдало розібравшись у штрафному "Арсеналу".

До фінального свистка "Карпати" продовжували володіти перевагою і шукати нагод зрівняти рахунок і були винагороджені аж на 92-й хвилині: Кожанов зі стандарту навісив на дальню стійку - там Ощипко головою у падінні скинув на Мілошевіча, який розстріляв Погорілого - 2:2! Камбек по-львівськи!

Таким чином, "Карпати", як і в першому колі, забили вирішальний м'яч на останніх хвилинах. У Львові гол Батісти на 94-й хвилині приніс перемогу львівському клубу, а тепер команда Кононова задовільнилась нічиєю.