УКР РУС

"Арсенал" у фантастичному матчі поступився "Ліверпулю"

14 серпня 2016 Читать на русском

"Арсенал" на рідному стадіоні програв "Ліверпулю" - 3:4.

Центральний матч туру видався цікавим і напрочуд результативним. До заявки господарів на поєдинок не потрапив Лоран Кошельни. За словами Арсена Венгера, гравець ще не набрав оптимальну форму. Зате мсьє Венгер вирішив дати шанс Робу Холдінгу, новачку команди. 35-мільйонний Граніт Джака залишився на лаві для запасних. Юрген Клопп кинув у бій аж трьох новачків: Джорджиніо Вейналдума, Садьйо Мане, Рагнара Клавана.

Гра в Лондоні з перших хвилин видалася швидкою та щедрою на моменти. На 28 хвилині Морено, "скосивши" Волкота, "привіз" пенальті. І герой епізоду вирішив пробити з "позначки". Тео класно вдарив у лівий кут, але ще шикарніше зіграв Міньоле, парирувавши цей постріл. Не минуло й кількох хвилин, як Волкот таки відкрив рахунок. Наприкінці першого тайму Коутінью з штрафного влучно поцілив у ворожі ворота – 1:1!

Другий тайм видався ще божевільнішим! "Ліверпуль" провів у "рамку" Чеха три голи поспіль! Особливо гарним видався м’яч від Мане - Садьо на шаленій швидкості пройшов правим флангом та пробив у дальній кут. Після голу новачка гостей "каноніри" прокинулися, відповівши двома точними ударами. Але гол Чемберса після подачі з штрафного (Касорла подавав) виявився останнім в цей спекотний лондонський вечір!

В наступному турі "Арсеналу" протистоятиме чемпіон Англії, себто "Лестер". Клопп і його хлопці зіграють проти "Бернлі".

Чемпіонат Англії сезону 2016/17, 1 тур

"Арсенал" – "Ліверпуль" – 3:4

Голи: Волкот, 31, Окслейд-Чемберлен, 63, Чемберс, 76 – Коутінью, 45+1, 55, Лаллана, 49, Мане, 62

Нереалізований пенальті: Волкот, 28