УКР РУС

Арсенал – Манчестер Сіті: онлайн-трансляція матчу АПЛ – дивне рішення щодо Зінченка

1 січня 2022 Читать на русском

Арсенал приймає Ман Сіті у 21-му турі Прем'єр-ліги. Стартові склади і посилання на онлайн-трансляцію гри – в цій новині на "Футбол 24".

Новий рік – не завада футболу топ-рівня. Вже 1 січня 2022-го стартував 21-й тур АПЛ. Поєдинок Арсенал – Манчестер Сіті розпочався о 14:30 за Києвом. Пряма трансляція – на Setanta Sports+, а за основними подіями гри можна стежити в онлайні "Футбол 24".

Команда Гвардіоли набрала 50 пунктів і очолює турнірну таблицю. Востаннє "містяни" втрачали очки в АПЛ ще 30 жовтня, а їхня переможна серія в чемпіонаті налічує вже 10 поєдинків.

Канселу з родиною постраждали від нападу чотирьох зловмисників у власному домі – Манчестер Сіті відреагував на інцидент

Арсенал теж у хорошій формі. Команда Мікеля Артети, який пропустив матч через коронавірус, виграла 4 останні поєдинки Прем'єр-ліги і піднялася в топ-4. У "канонірів" 35 очок.

Олександр Зінченко несподівано опинився поза заявкою. Перед тим українець просидів у запасі матч проти Брентфорда, а до того виходив у старті 5 разів поспіль. Причини відсутності українця поки невідомі – неофіційно повідомили про позитивний результат тесту на коронавірус. Клуб, щоправда, вказує, що Зінченко не повністю готовий до гри.

Стартові склади на матч Арсенал – Манчестер Сіті

Арсенал:

Манчестер Сіті: