УКР РУС

Всі клуби АПЛ оголосили про вихід з Суперліги

21 квітня 2021 Читать на русском

Ще кілька клубів-засновників скандального турніру вирішили покинути своє дітище.

Одразу п'ять англійських грандів вирішили приєднатися до Манчестер Сіті і покинути Європейську Суперлігу. Арсенал, Ліверпуль, Манчестер Юнайтед, Челсі і Тоттенхем заявили про це на своїх клубних сторінках.

Манчестер Сіті першим офіційно покинув Європейську Суперлігу

"Ми почули ваші голоси і голоси широкої футбольної громадськості і прийняли рішення відмовитися від участі у Суперлізі. Ми помилилися і просимо за це вибачення", – сказано в заяві Арсенала у Твіттері.

"Ліверпуль підтверджує, що не братиме участь в планах зі створення Суперліги", – зазначається на офіційному сайті мерсисайдців.

"Ми не будемо брати участі в Суперлізі Європи", – повідомив Твіттер "червоних дияволів".

"Підтверджуємо, що офіційно почали процедуру виходу з групи, що розробляє пропозиції для Суперліги Європи", – написано у заяві "шпор".

Таким чином всі англійські клуби вийшли з Суперліги – останнім про це оголосив Челсі. Нагадаємо, в ніч з 18-го на 19 квітня був опублікований прес-реліз про створення Суперліги, до якої увійшли 12 топ-клубів Європи (Ман Сіті, Челсі, Ліверпуль, МЮ, Арсенал, Тоттенхем, Реал, Барселона, Атлетіко, Ювентус, Інтер та Мілан). Футбольна спільнота у своїй більшості виступила проти цього проекту, засудили турнір також європейські федерації разом з ФІФА та УЄФА.

"Ми усі помремо": президент Суперліги гарантував безпеку для Зінченка та Ко, час диктує нове революційне правило