УКР РУС

Арсенал-Київ – Динамо: післяматчева прес-конференція Олександра Хацкевича

30 вересня 2018 Читать на русском

Головний тренер київського Динамо Олександр Хацкевич після дербі з Арсеналом розкритикував арбітрів за непослідовність, але висловив задоволення тим, що команда тримає удар та достойно проходить важкий період.

"П'ятий матч за два тижні. Перевіряють нас на характер. І навіть, коли залишилося вісім польових гравців, видно, що у команди є характер.

Арсенал-Київ – Динамо – 0:1 – відео гола та огляд матчу

Суддівські рішення, які були сьогодні, були непослідовні. По картках вони трактують, як хочуть. Можливо, я десь і погоджуся з цими червоними картками, був фол останньої надії та груба гра. Але це емоції футболістів та їхня зона відповідальності. Але коли Циганков забиває м'яч при рахунку 0:0 і немає ніякого офсайду – не зараховують. Коли Морозюк прострілює, рука гравця суперника у неприродньому положенні і м'яч летить у карний майданчик... Так що теж потрібно, щоб судді відповідали за свої дії на футбольному полі. Бо ми питаємо з футболістів, а судді ні за що не відповідають. Так що давайте теж на цей момент звернемо увагу.

По грі у нас була повна перевага до двох вилучень. Треба реалізовувати свої моменти. Але найголовніше і найпрекрасніше сьогодні – це рахунок на табло. Тому я вітаю гравців та наших вболівальників, які в цю хвилину, коли нам було дуже важко, підтримували і десь теж згуртували команду. Їм теж велике дякую.

Я не вважаю, що у нас були проблеми на лівому фланзі, я такого не побачив.

Динамо вдев'ятьох обіграло Арсенал-Київ завдяки дебютному голу Дуелунда

Що стосується Дуелунда, він вийшов перший раз в основі, забив гол та приніс перемогу команді. Що міг, то і робив. Той час, який був у нього на полі, він виконував те, що мав робити. Так, можливо десь у нього не було повного взаєморозуміння. Але наше розуміння гри та ті вимоги, які є до цієї позиції, він виконував.

Бєсєдін пропустив місяць. Він вийшов ніби підсилити атаку, але потрібно було підсилювати оборону. Моментами чіплявся за м'ячі. Він набере форму лише через тренування та ігри. Чи буде він грати в четвер проти Яблонця в Лізі Європи? Це ми вже вирішимо перед матчем", – сказав Хацкевич на прес-конференції після матчу з Арсеналом.