УКР РУС

"Арсенал" громить "Шахтар" на "Емірейтс" [ВІДЕО]

20 жовтня 2010

Підопічні Мірчі Луческу зазнають найболіснішої поразки за останні кілька сезонів.

В першому таймі команди доволі довго придивлялися одна до одної, але неозброєним оком було видно, що "каноніри" у будь-який момент могли додати. На щастя для Арсена Венгера, його підопічним не сильно потрібно було старатися, аби відкрити рахунок - гірники самі підсобили "канонірам". Андрій Пятов грубо помилився у грі на виході, виклавши мяч просто під удар Сонгу, якому промахнутися з двох метрів було практично не можливо. Подвоїли рахунок "каноніри" після ще однієї помилки захисту "Шахтаря": Даріо Срна провалив опіку Насрі, і Самір спокійно з центру штрафного розстріляв ворота Пятова.

Не знаю, як би там склалися події далі, якби Луіс Адріано в самому дебюті другого тайму реалізував вихід віч-на-віч з Фабіанскі. Проте бразилець свій момент змарнував, та ще й за кілька хвилин у власному штрафному збив Джуру: пенальті чітко реалізував Фабрегас. А потім у ворота гірників влетіло ще два голи від Вілшера та Шамаха, причому комбінації, з яких забили каноніри - це еталон зі знущання над захистом. Єдиний гол для "Шахтаря" забив Едуардо, що вийшов на заміну. Як і обіцяв, він не святкував взяття воріт своєї колишньої команди. А ось гол свого колишнього гравця стоячи та оплесками зустрів весь "Емірейтс"...

Трагедії з ції поразки робити не потрібно - "Шахтар" і надалі має чудові шанси на вихід з групи: просто потрібно брати свої очки у матчах з "Партизаном" та "Брагою". Але уроки винести з цього матчу - це завдання для гірників на найближчий час.