УКР РУС

"Арсенал" драматично розібрався з "Ман Сіті" у центральному матчі АПЛ

21 грудня 2015 Читать на русском

Лондонський "Арсенал" не давав супернику "Динамо" по плей-офф Ліги чемпіонів жодних шансів у матчі 17 туру чемпіонату Англії аж до 81-ї хвилини, коли почався справжній шторм. Та все ж команда Венгера втримала перевагу - 2:1.

Перемогу "гармашам" забезпечили удари Тео Волкотта і Олів'є Жиру з пасів Месута Озіла. За "Сіті" неймовірним ударом відзначився Яя Туре.

"Арсенал" набрав 36 очок, що на 2 менше від "Лестера", який очолює таблицю АПЛ. У "Сіті" залишилось 32.

Поки "Арсенал" не міг навіть на удар спромогтись, гості дивились значно краще і свої напівмоменти мали, регулярно пробиваючи вбік воріт. Але після того, як Де Брюйне не використав 100-відсотковий момент, на швидкості увірвавшись у чужий штрафний, все перевернулось. Волкот і Жиру забили з перших двох ударів лондонців у матчі! Месу Озіл довів у цих епізодах свій доробок асистів до 15 в сезоні АПЛ.

По перерві лише після обережних замін Венгера "Ман Сіті" прокинувся, а за останні 10 хвилин зустрічі міг навіть врятуватись. Яя Туре дивовижним крученим ударом поцілив у дев'ятку, а потім на пару з Боні не використав ще кілька шансів. Могли забити більше і "арсенальці", тому підсумковий рахунок виглядає цілком заслуженим.

Англія, АПЛ, 17 тур. Лондон, стадіон "Емірейтс"

"Арсенал" - "Ман Сіті" - 2:1   ВІДЕО

Голи: Волкот, 33, Жиру, 45+1 - Туре, 81