УКР РУС

"Арсенал" - "Ворскла" - 0:1. ВІДЕО

7 травня 2011

У Києві ворскляни зробили ще один крок назустріч Лізі Європи.

"Ворскла" виходить на шосте місце у турнірній таблиці. Гойдалки-гонки за шосту путівку до єврокубків, які продовжуються протягом всього сезону виходять на фінішну пряму і полтавська команда в них отримала значну фору.

З першого тайму по суті згадати нічого - команди діяли дуже обережно і особливо не висовували носа у напад. Все змінив старт другого тайму, коли Єщенко та Шоава завалили Янузі в першій атаці другої половини. До позначки підійшов Безус і пробив не зовсім впевнено, Погорілий відбив, та Роман на добиванні зіграв безпомилково - 0:1. Тут-то і почалося...

"Арсенал" влаштував справжню навалу на ворота гостей, проте полтавчанам в деяких епізодах щастило, десь вдало грав воротар Величко, а подекуди і оборонці діяли непогано.

Втомившись, "Арсенал" здався, і вже в кінцівці ворскляни мали кілька слушних нагод добивати суперника, але двічі Шоава та Матюхін виносили м'яч з лінії воріт.

"Ворскла" на шостому місці і очікує звісток із завтрашніх матчів між за участі "Оболоні" та "Волині". В "Арсеналу" ж залишається матч півфіналу Кубка, який команда проведе в середу проти "Динамо". В разі вильоту, кампанія "канонірів" по здобутті путівки у Лігу Європи може провалитись цілком.

"Арсенал" - "Ворскла" - 0:1 (0:0).

Гол: Безус 46.

"Арсенал": Погорілий, Матюхін, Хомин (Ковпак 68), Єщенко, Данілав, Шоава, Гусєв, Шацьких, Богданов, Самодін, Аржанов.

"Ворскла": Величко, Даллку, Краснопьоров, Маркоскі, Кулаков, Безус (Оберемко 90+3), Осипенко (Громов 82), Янузі (Сачко 64), Селін, Чеснаков, Курилов.

Попередження: Данілав 59, Шоаве 90+2.

Нереалізований пенальті: Безус 46 (воротар).