УКР РУС

"Арсенал" - "Таврія". Анонс

9 квітня 2011

Одна з ключових сутичок за шосту позицію.

24 тур. 09.04.2010. 19:00. Київ. НТК ім. Баннікова. Пряма телетрансляція на телеканалі "2+2". Текстова трансляція на нашому сайті.

На свіжому прикладі Португалії бачимо: аби покращувати показники в рейтинг-табиці УЄФА, потрібно старатись усім клубам, які беруть участь в єврокубках від цієї країни. В нас цього сезону трохи постарались "Карпати" та "Металіст", які, так би домовити " відробили" свої очки для загальної таблиці. Ну і на цьому дякуємо, хоч щось є. А по суті все залишилось на старих місцях - "Шахтар" і "Динамо" далі витягують країну "за вуха". Ось вам і показник того, чи росте рівень вітчизняного чемпіонату.

До чого вся ця розмова. А все ж до того ж - п'ять команд, провірених бійців, ми маємо, яких виставимо наступного сезону в єврокубках. А ось із шостим місцем, схоже, інтрига знову буде жити до останнього туру. Сьогоднішні суперники - "Арсенал" і "Таврія" є головними претендентами на європутівку і в кожної з них свої козири. В "Арсеналу" - великий бюджет, досвідченість, зіграність і запасний варіант з Кубком України (яким, до слова, скористалась минулого сезону кримська команда). "Таврія", натомість, давно вже зазіхає на євокубки і в останніх сезонах сімферопольці кілька разів залишились в кроці від омріяної Європи, поки не добились бажаного. Звичайно, скуштувавши "гіркої пілюлі" від "Байєру", сімферопольці хочуть здійснити ще одну спробу. Проте цих опонентів, а також інших команд, які досі плекають сподівання стрибнути вище голови, об'єднує єдине - нестабільність.

"Арсенал" би давно міг закрити всі питання щодо розподілу єврокубкових місць і, можливо, навіть боротись за щось більше. Однак постійні непотрібні осічки відкидували підопічних Бокалова назад. Те ж стосується і кримчан, які виступають "хвилями" - то їхньою грою не налюбуєшся, то цю команду зовсім не впізнаєш.

Принциповим поєдинок стане для форварда "Арсеналу" Олександра Ковпака, який взимку виявився непотрібний "Таврії", в складі якої не так давно ставав найкращим бомбардиром чемпіонату.

Травмовані: Закарлюка, Лугачов ("Арсенал")

Дискваліфікований: Міколюнас (Арсенал)

Всього команди провели між союою тридцять один матч (+14 =11 -6), з них на своєму полі "Арсеналу" − п’ятнадцять (+8 =4 -3). Окремо варто згадати і матч першого кола, в якому все вирішив гол Мазілу.

Наш прогноз: 3:1

Найпопулярніший прогноз: 1:1