УКР РУС

"Арсенал" – "Динамо". Анонс

23 квітня 2011

Київське дербі як генеральна репетиція до півфіналу Кубка?

26 тур. 23.04.2011. 17.00. Київ. Динамо імені Валерія Лобановського. Пряма трансляція на каналі "2+2", текстова трансляція на нашому сайті.

Втративши чимало очок в останніх іграх, "Динамо" більше не має права на осічку. І без того шанси підопічних Сьоміна на золото більш теоретичні, ніж реальні. "Арсенал" же останнім часом грає досить невдало. Навесні підопічні Бакалова перемогли лише раз.

Тож важко сказати, для кого із суперників ця гра важливіша. Обидві команди з Києва, обом потрібні очки, бо є важлива мета. "Динамо" заледве чи може наздогнати "Шахтар", а от віддати срібло "Металісту" – більш імовірно.

"Арсенал" як ніколи близький до єврокубків, при чому прямує туди одразу двома шляхами: через Кубок України та через чемпіонат. Перемога над земляками у чемпіонаті забезпечить канонірам триочковий відрив від "Ворскли" та "Оболоні". (Варто додати, що 11 травці "Арсенал" зустрінеться з "Динамо" у тому таки півфіналі Кубка.)

Цікаво, що таке київське дербі ще ніколи не завершувалося перемогою "Арсеналу": з 16-ти ігор лише тричі каноніри здобували одне очко.

Дискваліфіковані: Олександр Грицай (Арсенал)

Травмовані: Мілош Нінкович, Євген Хачеріді (Динамо)

Матч першого кола: "Динамо" – "Арсенал" – 3:2 (Гусєв 9, Мілевський 26, Ярмоленко 84 – Шацьких 62, Старгородський 87)

Прогноз матчу: 0:2